Vállalásaink, média ajánlat

Alig van weboldalán forgalom? Webáruháza nem konvertál? Többet akar kihozni vállalkozásából? Akkor a legjobb helyen jár!

Célunk hogy a kistérségben található helyi vállalkozásoknak segítsünk, céges weboldaluk, webáruházuk felfuttatásában, internetes megjelenésüket segítsük a lehető leghatékonyabb módon. 

Üdvözlöm! Nyíri Á. Richárd vagyok a DPS.hu Magyarország műszaki cikk apróhirdetési oldalának tulajdonosa, megalkotója, és marketing managere egyben. A delegát programozáson, és az apróbb feladatokon kívül mindent egymagam csináltam oldalamon. A DPS.hu két évvel ezelőtti idulása, a névtelenségből országos műszaki cikk hirdetési oldalává nőtte ki magát. Még a wikipédiába is bekerült. Az oldalam felfuttatása közben, töb ezer órát töltöttem tanulással, egészen a kereső optimalizálástól, a Google adwords kampányokon keresztül, a Facebookos hirdetésekig, mindent a hazai és külföldi piacvezetőktől tanultam el. Jelenleg is napi 3-5 órát szánok tanulásra, oktató anyagok, vlogok megtekintésére, szakkönyvek olvasására, hogy napra kész legyek a legújabb marketing technikákal, lehetőségekkel.  A szolgátatás helyszíne  Veresegyház és kistérsége, Szada, Gödöllő, Erdőkertes, Őrbottyán, Csomád!

Segítünk elindulni a siker útján!

 Legelső teendő egy weboldal esetében hogy készítsünk Google Analytics, és Google Searc Consol (webmaster tools) fiókot, hogy mérni tudjuk a weboldal aktivitását, organikus eléréseket, kattintásokat, forgalmi adatokat, és a demográfiai adatokat, hogy tudjuk optimalizálni weboldala megjelenését, kulcsszavait, le tudjuk szűrni a célpiacot! Nincs még analytics, search consol fiókja? Hívja a 06302707222 telefonszámot vagy írjon az info(kukac)dps.hu e-mailcímre!

 

Kereső optimalizálás, SEO:

 Szerezzen hatalmas, hosszútávú előnyt konkurenseivel szemben, minimális befektetésből. Kerüljön a Google első oldalára, és rabolja le a piacot. Vállaljuk ,weboldalak on site, off site kereső optimalizását, cikkek írását, sőt platformja teljes szövegezését. Cégünk Magyarország piac vezető marketing szövegíró tudósaival áll kapcsolatba, így hamar előnyt kovácsolhat velünk réspiacán! Veterán linkeket (17-20 éves, megbízható linkek) tudunk bizosítani oldala számára egyedi PR cikkek megírásával, amit imád a Google. Egyik ilyen cikkünk megírásával, megfelelő kulcsszavak használatával, kiemelésével, link elhelyezéssel egy hónap alatt bekerültünk a TOP 10 be, egy kifejezetten nehéz kulcsszóra. Nem hisz nekünk? Üsse be a Google keresőbe hogy hirdetési oldal, és garantálom hogy a DPS.hu-t megtalálja az első oldalon, nagy valószínűséggel a TOP 5 ben. (a Google folyamatosan rangsorol, és már fél éve nem jelenítettünk meg cikket ezzel a kulcsszóval így lehet hogy csak a 6. helyen talál minket, de az első oldalon, úgy hogy mi multikkal versenyzünk, évi 1 milliárd forintos marketink büdzsével, ami nekünk nem áll rendelkezésünkre, nem rossz ugye?) Kifinomult linkhálózat ellenőrzőnk, szöveg kulcsszó arány vizsgálónk, és még sok más software áll rendelkezésünkre, hogy a legjobb minőséget tudjuk nyújtani kedves ügyfeleink számára. Honlap elemzésért és árajánlatért hívja a 06302707222 telefonszámot vagy írjon az info(kukac)dps.hu e-mailcímre!

Google Adwords kampány:

Sürgősen előre akar kerülni álmai kulcsszavára a Google keresében? Azonnali vásárlókat, konverziót akar webáruháza számára? Brandet építene, azt szeretné hogy logóját rötön felismerjék leendő ügyfelei? Akkor jó helyen jár!  Több mint három éve foglalkozunk Google adwords kampányok készítésével, mind kereső hálózati, mind display hálózati megjelenéssel. Eleinte a fő kulcsszavakra 120 forintot fizettünk (már akkor sem volt rossz, mert a konkurensek 200-300 forintot fizettek), de mára ez az összeg, töredéke, 12-25 forint között mozog, ami verhetetlen, köszönhetően az átalunk készített hirdetések magas relevanciájának.  Adwords kampány készítésnél, nagyon fontos az oldal relevanciája a megfelelő kucsszóra, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a kulcsszó kutatásokra. Közel háromszáz kulcsszó ötletet szűkitünk le tíz és harminc darab közé. Ezeket futtatjuk meg a Google keresési hálózatán, optimalizáljuk a legmegfelelőbb CPC -re. Adwords kampány készítésért hívja a 06302707222 telefonszámot vagy írjon az info(kukac)dps.hu e-mailcímre!

Facebook kampányok, oldal üzemeltetés:

Korunk talán legbefolyásosabb marketing eszköze a Facebook. Itt könnyedén elérhejük célpiacunk, rettentő olcsón, a megfelelő beallításokkal, a hirdetésünk megfelelő headline-jával, kreatív tartalmával. Nagyon fontos hogy tudjuk kinek hirdetünk (ki a célpiacunk), és hogy valós, releváns tartalmat adjunk. Ne növeljük a reklámzajt a facebookon, inkább alkalmazzunk tartalom marketinget. Több száz órát szántunk a Facebook megértésére, kampányok kikísérletezésére. Ennek eredménye hogy legutóbbi kampányunkért 2,8 forintot fizettünk kattintásonként. Facebook kampány készítésért, facebook oldal üzemeltetésért hívja a 06302707222 telefonszámot vagy írjon az info(kukac)dps.hu e-mailcímre!

Számtalan más módon is tudunk segíteni vállalkozása felfuttatásában, nyomtatott és online marketing eszközökkel, országos szolgáltatás esetén, rádiós és televíziós megjelenéssel. Egy veresegyházi generál kivitelezési ügyfelünknek olyannyira tudtunk segíteni hogy a tavalyi évben (2017-ben, első üzleti évbében) elérte a 70 millió forintos árbevételt, idénre (2018) nem tud több munkát vállalni, olyan sokan jelentkeztek. Jelenleg a saját csapatuk mellett 4 alválalkozót is alkalmaznak. Ennek a marketingelés éves költsége kicsivel több mint egymillió forint volt, ami 70x megtérülés. Nem rossz ugye? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiadó banner felületek!

Bevételünk minimum 60% át kampányokra költjük, így hogy ha ön vásárol nálunk felületet annak 60% forgalomba visszajut önhöz.

Kezdőlapi: 900x310 pixel,  Ára 50000 Ft/ Hónap, Havi minimum 9000 megjelenés (5,5 Ft megjelenésenként)

Ezt azoknak az ügyfeleknek ajálnjuk, akik terméküket hirdetik, termékük kellően látványos, hiszen igen csak nagy felületről van szó, közvetlen a kezdőlapon, így aki weboldalunkat meglátogatja, ezzel a képpel találkozik elösször. A kreatív tartalmát megszerkeztheti ön is, de mi is szívesen vállaljuk elkészítését, ez plusz pénzébe nem kerül. A banner felület minden esetben elbíráláson esik át mielőtt kikerülne kezdőlapunkra! Módosítások, változások szükségességének esetén, minden esetben előre konzultálunk megrendelőinkel! 

Oldalsáv: reszponzív, mérettől függően, 20000-30000 Ft / hónap minimum 9000 megjelenés (2,2 Ft- 3,3 Ft megjelenésenként)

Ez a banner felület 300x300 - 300x600 pixelig reszponzív, ezeken a kereteken belül bármekkora hirdetés helyezhetőel. Különlegessége hogy nem csak a kezdőoldalon hanem az összes aloldalon is megjelenik, így jóval többször jelenik meg mint a kezdőlapi nagy banner. A weboldalunk bal szélén helyezkedik el, adsense méréseinkből erre a felületre legnagyobb az átkattintási arány!

Hirdetések közti: reszponzív, ára mérettől függően változhat 15000-25000 Ft/hónap minimum 5000 megjelenés (3 Ft-5 Ft megjelenésenként)

50x180 pixeltől indul egészen 200x900 pixelig. Hirdetések közt helyezkedik el. Minden esetben úgy méretezzük hogy formailag idomuljon a hirdetésekhez, sokszor meg sem lehet külömböztetni a hirdetésektől ezért nagyon magas az átkattintási arány!

Akik már elégedetten hirdettek nálunk:

Nike Inc., Andersbolig kft, Á&M generál kft, Hurrikán SE, M&M Épület Invest kft, Elektro center, Elektro Veresi kft, Kosik kft...stb

Írjon e mailt az info kukac dps.hu e mail címre, vagy keressen minket telefonon a 0630 2707222 telefonszámon.