Gyakran feltett kérdések

Ebben a cikkben igyekszünk megválaszolni minden egyes kérdést ami felmerült apróhirdetési oldalunkal kapcsolatban.

Miket hírdethetek meg a Műszaki cikk hirdetési oldalon ?

Ahogy a nevünkben is szerepel, műszaki cikk apróhirdetési oldal, bármit meghirdethetsz ami műszaki cikk, vagy szolgáltatást, állást ami kapcsolódik a műszaki kategóriához, Pl.: autóvillamossági szerelő, biztonságtechnikai mérnök, műszaki oktatás. Ezenkívül termékeket, például mobiltelefont, laptopot, tabletet, autót, elektromos kerékpárt, televíziót, Hi-Fi-t, házimozi készüléket, csillárt...stb. Bármit ami mászaki cikk, elektronika, műszaki állás, vagy oktatás. 

Miket TILOS hírdetni az oldalon? 

Mindent ami nem műszaki cikk vagy ahoz szorosan kapcsolódó kategória! Például szarvas agancsot ( tudom nevetséges hogy így kiemelem, de sajnos van rá példa és sajnos a kedves hirdető elég erőszakos is volt), házi vagy haszonállatot (erre is volt péda), bútort, ingatlant, könyvet, ruhát...stb. Szexuális, erőszakos, faji vagy nemi megkülömböztetést tartalmazó hirdetéseket azonnal töröljük!

Mik találhatóak a DPS.hu oldalon?

 

A hirdetési oldalunkon minden megtalálható ami műszaki cikk, kezdve a kis és nagy háztartási gépektől kezdve a molbiltelefon, laptop, tablet, kombináción keresztül egészen az ipari gépegik bármit. Nálunk megtalálhatsz bármit a műszaki üzletek, webáruházak ajánlataitól, új termékeiktől kezdve, a magánhirdetők használt készülékeikig, sőt még elemi alkatrészeket, transzformátorokat, izzókat, még autó alkatrészeket is!

Mennyibe kerül feladni egy hirdetést?

A rászánt időn kívül semmibe, nálunk a hirdetés feladás INGYENES és az is marad! Nálunk nincs jutalék sem semmilyen rejtett költség. Nekünk az a célunk hogy a hirdetést feladók és a vásárlók közt kapcsolatot teremtsünk teljesen ingyen. Nem aukciós oldal vagyunk így az eladott termék után sem kell jutalékot fizetnie. A DPS.hu egy ingyenes apróhirdetési oldal, cégeknek és webáruházaknak is ingyenes a hirdetés feladás, korlátlan mennyiségben.

Szükséges e regisztrálni ha csak vásárolni szeretnék?

Nem, a hirdetési oldalon bármiféle korlátozás vagy regisztráció nélkül láthatóak a kapcsolattartási információk, mobiltelefonszámok, sőt, közvetlen a hirdetés adatlapján rögtön tud e-mailt küldeni a hirdetőnek amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését.

Az alábbi képen láthatjuk az e-mail küldő rendszert (spam ellen) és a Facebook, Twitter gombokat.

                                                                            

Hogyan tudjuk segíteni a céges hirdetőket?

Amennyiben ön rendelkezik webáruházzal, csak küldje el linkjét az info (kukac) dps.hu ra, és mi egy igényes, új szövegkörnyezetben feltöltjük hirdetéseit az oldalra, generálunk hozzá egy új e-mail címet ahonnan menedzselni tudja feladott hirdetéseit! Ha műszaki üzlete van és nincs webáruháza, kérem küldje el termékeiről készített fényképeket árakkal, és mi feltöltjük az oldalra frissen egyedileg szövegezve a cég elérhetőségeivel.

Hogyan találom meg a számomra megfelelő hirdetést?

A hirdetések közötti böngészésre 2 lehetőséget is biztosítunk. Egyik a hirdetések közti böngészés, ketegóriákon belüli alkategóriákra is tudunk szűrni, sőt, még energia osztályra, teljesítményre és garanciára is. Amint leszűrtük számunkra megfelelő módon, a maradék hirdetést átböngészve könnyedén megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb terméket. A második verzió, a kezdőlapon található kereső mező. Ide beütve a termék nevét, tipusát, kategóriáját, megkapjuk a leszűrt hirdetések listáját.

Hogyan zajlik a hirdetés feladás?

Csak rá kell kattintani a Hirdetés feladása gombra, kiválasztani a megfelelő fő és alkategóriát. Ezután írjuk meg a rövid leírást. A rövid leírás a hirdetésünk címe is, ez bekerül a Google keresőjébe is, és ez jelenik meg a találati listában, sőt, erre leet keresni, szűrni az apróhirdetési oldalon, ezért rendkívül fontos hogy jól írjuk meg, ne csak annyit írjunk hogy laptop eladó, mert az sem a Google keresőben nem jelenik meg jó helyen sem az emberek nem kattintanak rá. Ezután adjuk meg az árat, és a települést ahol megtalálható. Legördülő mezőkben ki tudjuk választani az állapotot, a garanciát, a teljesítményét és az energia osztályt, ezek kiválastása nem kötelező, de sokat segíthet hiszen ez is megjelenik a keresési listában. Majd következik a hosszú leírás, amit célszerű tartalmasan, jól meg írni, sok múlik rajta. Írjuk bele a termék összes hibályát, előnyét, felhasználási területét, azt hogy miben könnyíti meg életünket...stb. Ezután jön a kép. A képes hirdetésekre közel 10x annyian kattintanak mint a kép nélküliekre, sőt manapság a jó kép a hirdetéseken inkább alap elvárás, mint extra plusz. Gondoljunk csak bele hogy mi hányszor kattintottunk kép néküli hirdtésre és abból hányszor vásároltuk meg az adott terméket, nem sokszor ugye? A hirdetési oldalunkra 10 darab nagy felbontású képet lehet feltölteni, teljesen ingyen. Amennyiben még nem adtuk meg a kapcsolattartói információikat, ki kell tölteni az alábbi mezőket, mobiltelefonszám, e-mail cím, és a jelszó. Majd kapunk egy visszaigazóló e-mailt a hirdetés feladásáról, amit élesítve, már meg is jelenik oldalunkon első hirdetésünk. Mobilbarát platformunknak köszönhetően, akár mobiltelefonról vagy tabletről is gyerekjáték a hirdetés feladás.