Hirdetés feladás

Ebben a cikkben arra szeretnénk rámutatni hogy hogyan tudsz, hogyan érdemes, és hogy miért érdemes nálunk feltölteni a hirdetésed.

   Első lépésként rá kell kattintani hirdetésfeladás gombra (nem kell meigijedni ha még nem regisztrált felhasználónk, az csak utána lesz pár kitöltendő mező), ezután elő jön egy legördülő menü. Itt tudjuk kiválasztani a főkategóriát, melynek kiválasztása után elő jön egy második legördülő menü, ahol az alkategóriát választhatok ki. Példa kedvéért én kiválasztottam a szerszám barkács főkategóriát, utána a kézi kisgépek alkategóriát. Ekkor előjött a hirdetés részletei alcímke. 

    Elsőnek a rövid leírást kéri be. Ide írhatjuk a termék márkáját, típusát, azt hogy eladó, vagy esetleg ilyet keres. Következő kitöltendő mező az ár amit kapni szeretnénk érte, vagy amennyit ajánlunk érte. Ezután következik a hossú leírás melynek első három sora legördülő menü, ezek a következők: Állapot, Energia osztály, Garancia, és egy szám ami a teljesítményt mutatja. Ezek a mezők kitöltése fontos, hiszen nem csak a hirdetés adatlapján jelenik meg, hanem a listában is. Erre kattintanak az emberek. Végezetül van még a termék leírása, mely akár 2000 karakter is lehet. Ide írjuk be az esetleges sérüléseit, állapotot, mindent amit tudni érdemes róla. Ezután már csak a képeket kell feltölteni, amiből akár 10 darab is lehet. Ez az apróhirdetések egyik legfontosabb eleme, hiszen a képes hirdetésekre akár 10 szer annyian kattintanak.

Valahogy így néz ki egy jól megszerkesztett hirdetés, és ahogy az utolsó képen látszik is közvetlen az árukereső után meg is jelenik a Google-ben!

 

 

Ha még nem regisztrált felhasználónk, a továbblépés gombra kattintva, elő jönnek a kapcsolat tartó adatok mezöi, amiket lépésről lépésre ki kell tölteni, és már fel is adta apróhirdetését.

Hirdetésfeladás akár tíz képpel, külön regisztráció nélkül. Apróirdetésed hatvan napig megjelenik, hatvan nap után ingyen megújíthatod, sőt most a hirdetés kiemelés csak 300 Forint , ha kiemeled apróhirdetésed , ajándékba kirakjuk kezdőlapunkra! Hirdetésed bekerül a Google keresőjébe is, az hogy hanyadik helyen jelensz meg, a rövid leíráson és a termék leíráson múlik, úgyhogy csak ügyesen!