Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”)

Általános Szerződési Feltételek – DPS.hu

2 Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák DPS.hu (2111 Szada Adószáma: 68485964-1-33), mint szolgáltató (Nyíri Ádám Richárd) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal. Az ÁSZ letölthető az alábbi linkről: http//… pdf. Szolgáltató adatai: A szolgáltató neve:Nyíri Ádám Richárd A szolgáltató székhelye:2111 Szada A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info kukac dps.hu Cégjegyzékszáma:51814368 Adószáma:68485964-1-33 Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Telefonszámai: 06302707222 Adatvédelmi nyilvántartási száma: Engedély száma: A szerződés nyelve: magyar A tárhely-szolgáltató adatai:Netmask interactive kft Cím: 1131 Budapest Nővér utca 110.

Alapvető rendelkezések: 1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. Hatály, az ÁSZF módosítása. 1.3. A webshop, mint szerzői jogi mű szerzői jogi védelme, erre figyelemfelhívás. 

1.4. Rendelkezésre állás. Adatkezelési szabályok: https://dps.hu/info/16-adatvedelmi-tajekoztato

1.5. Utalni kell az adatvédelmi tájékoztató elérhetőségére, fel kell tüntetni az adatvédelmi nyilvántartási számot. Általános Szerződési Feltételek - DPS.hu: https://dps.hu/info/1-felhasznalasi-feltetelek

 3 Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre: Hirdetés kiemelések, banner / reklám felületek kiadása.

1.6. Utalni kell arra, hogy a megjelenített termékek csak online, vagy személyesen is megvásárolhatók-e. A DPS.hu kizárólag online értékesíti szolgáltatásait.

 

A termékek tartalmazzák-e az Áfát. Termékeink ÁFA mentesek.

 1.7. A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenítet meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

1.8. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

Rendelés menete:

1.9. A rendelés menetének részletes leírása, a bejelentkezésről a termék kosárba helyezéséig.

1.10. Adatbeviteli hibák kijavítására vonatkozó lehetőségek (pl. plusz termék, termék törlése, ár ellenőrzése stb.)

1.11. Fizetési lehetőségek, szállítási módok leírása 1.12. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak. A megrendelések feldolgozása és teljesítés 1.13. A megrendelések feldolgozása mikor történik 1.14.

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1 munkanapon belül. Ha Szolgáltató és Felhasználó a teljesítés időpontjában nem állapodtak meg, Szolgáltató Felhasználó felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek Szolgáltatóhoz való megérkezésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.

1.15. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól. Általános Szerződési Feltételek – DPS.hu

4 Elállás joga 1.16. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

1.17.  Az elállási jog gyakorlásának menete… (mikor élhet vele a vásárló, mikor nem, haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszautalja a webáruház az árat, kivételek stb.)

Garancia, jótállás 1.18. Termékeinkre 0 hónap garanciát vállalunk.

 Panaszkezelés 1.19. A webshop köteles a fogyasztót tájékoztatni a székhelyéről, a panaszügyintézés helyéről - ha az nem egyezik meg a forgalmazás, illetve értékesítés helyével - és az adott tevékenység, kereskedelmi forma vagy módszer sajátosságaihoz igazodó módjáról, valamint a panaszok közlése érdekében a vállalkozás vagy a vállalkozás ügyfélszolgálatának levelezési címéről és - ha a panaszokat ilyen módon is fogadja - elektronikus levelezési címéről, illetve internetes címéről, telefonszámáról. Vegyes rendelkezések 1.20. Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a …… Bíróság/Törvényszék illetékességét. Város, 2017.09.hó 16.nap

 

 

 

 

Felhasználói irányelvek, feltételek

 

A dps.hu nem vállal semmilyen felelőséget sem, a termékekre sem a kifizetésekre. A mi honlapunk csak és kizárólag hirdetés céljából hoztuk létre. A hirdetésfeladás  teljesen ingyenes és az is lesz, de a kiemelési és előresorolási szolgáltatásokért fizetni kell.

 

A kiemelési és előre sorolásért teljes mértékben felelőséget vállalunk, kifizetést követő 24 órán belül teljesítésre kerül sor. Amennyiben mégsem jelent meg kérem, jelezze nekünk e-mailbe a rocknation.nr@gmail.com -on vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06302707222-es telefonszámon Hétfőtől Péntekig 09:00-18:00. Kérjük ugyanezen, telefonszámon érdeklődjön kiadó hirdetési felületeinkről.

 

A feltöltött hirdetések mindegyike felülvizsgáláson esik át, amennyiben annak tartalma, sértő, kifogásolható, ide nem illő, megtévesztő, vagy szexuális tartalmú, erőszakot, faji, szexuális vagy politikai megkülönböztetést tartalmaz, nem műszaki cikk ( ide értve a bútort, a baba mama, a ruházat, a házi vagy kisállat, kategóriákat ) azonnal törlésre kerülnek!

A lopásból, rablásbòl, vagy egyébb bűncselekményből származó hirdetésekért, vagy a hirdetésben megfogalmazott állapot, minőség, árért, esetleges anyagi, vagy szellemi, érzelmi károkért  a dps.hu nem vonható felelőségre, hiszen a dps.hu egy hirdetési oldal, nem saját terméket forgalmazunk, így nem a mi felelőségünk.

Természetesen amennyiben tudomásunkra jut, hogy valamely hirdetés lopásból, rablásból, vagy egyébb bűncselekményből származik, esetleg megtévesztő, azt a hirdetést jogunkban áll haladéktalanul törölni!

Továbbá egyoldalúan módosíthatjuk, akár törölhetjük azon hirdetéseket, reklámokat, melyek dohányterméket, kábítószert, kiskorúak lelki vagy szellemi fejlődésüket károsítják, befolyásolhatják, pornográf vagy erőszakos tartalmat biztosítanak, hamisított vagy hamis terméket, szolgáltatást hirdetnek. Ezen esetekben a reklámokat és a hirdetéseket azonnal töröljük.

 

 

Mivel ez egy műszaki cikk hirdetési oldal így kérem ennek tudatában hirdessen, kategóriáknak, és alkategóriáknak megfelelően! (Pl.: babaruhát, bútort ...stb. egyáltalán NE, háztartási gépet ne az LCD tv-khez, LCD tv-t  ne a GPS-hez, alkatrészt, hibás készüléket az alkatrész kategóriába. Rendkívül fontos hogy az oldal rendezett legyen, hogy aki Tabletet keres az ne kismillió más termék közt találja meg a tabletek kategóriába.  Ennek fejében, aki ezt nem tartja be annak a nem megfelelő kategóriába tett hirdetése azonnal törlésre kerül. Köszönöm!

 

Ha oldalunk linkjét megosztja ( Facebook, twitter, google+) azt köszönettel vesszük, de kérném, ha lehet a hirdetésbe más aukciós oldal linkjét mellőzzék. Amennyiben találunk ilyen hirdetést, moderáljuk, esetleg töröljük. 

 

Bármilyen karakter, program, grafika, kép, szöveg, vagy csak részlet az oldalon a dps.hu tulajdonát képezi! Ezek felhasználásához írásbeli engedély szükséges az oldal üzemeltetőjétől!

 

Bármely felhasználónk adatait (még a nem regisztrált felhasználót, idelátogatót is beleértve) legfeljebb analitika, (bűncselekmény esetén) a hatóságoknak, vagy hírlevél / reklám céljából szolgáltatjuk ki harmadik fél részére. Ezek az adatok: név, e-mail cím, IP cím, telefonszám.

Dynamic progressive system.

 

Tévedés, elírás, módosítás jogát fenntartjuk!

Az alábbi feltételeket, szabályokat regisztráció/hirdetés feltöltése során automatikusan elfogadja!