,Szervizelés,Alkatrészek Használt Drónok,Kiegészitők Javítás Régi DJI Phantom Beszámít Székesfehérvár Egyéb készülékek

Hirdető: Szücs Norbert, Feladás dátuma: 2018.01.12, 11:03, Azonosító: 2718
129.900 Ft.-
Helység: Székesfehérvár, Fejér megye
Rövid leírás,Szervizelés,Alkatrészek Használt Drónok,Kiegészitők Javítás Régi DJI Phantom Beszámít
ÁllapotÚjszerű
GaranciaHat hónap
DJI Phantom 3 Standard Használt drón

40 töltéssel/repülésselA DJI Phantom 3 Standard beépített kamerával rendelkezik, mely 2.7K/30p felbontásban rögzít és HD élőképet közvetít mobil eszközünkre.

Beépített intelligens repülési rendszer

A DJI Phantom 3 Standard intelligens repülési rendszerével, akár még a kevésbé tapasztaltak is magabiztosan repülhetnek. Beépített GPS vevő egységének köszönhetően, megjegyzi a felszállási pontot és ezt el is tárolja a repülés idejére. Amennyiben repülés közben elbizonytalanodunk elég csak megnyomni egy gombot és egyből hazarepül a drónunk, ill. jelvesztés esetén is visszatér a kiindulási pontra.

Felszállás után automatikusan egy helyben kezd el lebegni a parancsunkra várva. Ha menet közben megállítjuk, szintén “várakozó” pozíciót vesz fel és az adott pontot marad, amíg egyéb utasítást nem kap.

Kamera felbontás

A DJI Phantom 3 Standard felbontást tekintve 2.7K HD videó és 12 megapixeles fényképek készítésére képes. Emellett a videó minőségét tovább javítja a 3 tengelyes gimbal, mellyel elkerülhetőek a remegős felvételek.

Teljes vezérlés

A joystick-os távirányítónak köszönhetően precíz vezérlésre van lehetőségünk. Nem csak a drón irányítására van lehetőségünk, hanem a kamera dőlésszöge is változtatható repülés közben.

HD videó kép továbbítás

A DJI Phantom 3 Standard saját WiFi jelén keresztül kapcsolódik mobil eszközünkre és egyből továbbítja is a kamera képét. Minimális csúszással, élőben láthatjuk, amint rögzítünk. A range extender nyílt terepen akár 1km-es távolságból is képes fogni a videó jelet.
DJI GO alkalmazás

Egy speciális, kimondottan erre a típusra kialakított alkalmazással egyszerűen kezelhető lesz drónunk, ill. kameránk. Elindíthatjuk vagy leállíthatjuk a felvételeket, beállításokat módosíthatunk , ill. a módok között is válthatunk. A
Intelligens akkumulátorCsomag tartalma:

1db dji phantom3 standard drone(kamerával,gimballal)

1db távirányitó

1db akkumulátor

1db töltő

4db propeller
Üzenet küldése a hirdetőnek
129.900 Ft.- Székesfehérvár Egyéb készülékek Üzenet küldése a hirdetőnek