DJI Phantom 3 SE drón szett Székesfehérvár Egyéb készülékek

Hirdető: Szücs Norbert, Feladás dátuma: 2018.01.11, 15:08, Azonosító: 2711
198.900 Ft.-
Helység: Székesfehérvár, Fejér megye
Rövid leírásDJI Phantom 3 SE drón szett
ÁllapotÚj
GaranciaEgy év
DJI Phantom 3 SE

Phantom 3 SE 25 perces repülési idővel, 4K felbontású kamerával 2,5 km-es hatótávolsággal, optikai és ultrahangos pozicionáló rendszerrel rendelkezik

4K Kamera

Phantom 3 SE kamerája 4K felbontású videófelvételt és 12 MP-es fényképeket készít, amelyek lenyűgözően tiszta és részletgazdag képet biztosítanak. Az objektív 94°-os látómezővel rendelkezik, amelynek hála, torzításmentes légifelvételeket készíthetünk.
Phantom 3 SE megbízható vezérlést és képátvitelt kínál akár több mint 1km-es távolságból is, mely lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb felvételek elkészítését.
A maximális hatótávolság a környezettől és a helyi előírásoktól függően változhat.

A megszokott DJI GO alkalmazásban elérhetőek a 3. generációs Phantomok esetében jól bevált intelligens repülési módok, mint például a Course Lock és a Point of Interest, melyek segítséget nyújtanak repüléshez, valamint a még tökéletesebb képek és videók elkészítéséhez.

Optikai és ultrahangos pozíció tartás
Phantom 3 SE pontosan lebeg, és folyamatosan repül, még GPS jel nélkül is. Az ultrahangos és optikai érzékelők mérik a drón magasságát és sebességét, így a felhasználók biztonságosan repülhetnek akár zárt térben is.*

* Maximum három méter magasságban és megfelelően megvilágítás és felület esetén

Repülési idő

Phantom 3 SE 25 perc repülést is kínál egy fejlett akkumulátorkezelő rendszerrel, amely intelligens töltési és kisütési védelmet kínál a hosszú élettartam érdekében.

Motorok
Phantom 3 SE 57 km/h sebességgel repül, így a gyors repülés izgalmát még erős szélben is biztosítja.

Megfelelő GPS vétel esetén a Phantom 3 SE automatikusan rögzíti a felszállási pontot, és visszatér arra amennyiben elveszti a kapcsolatot a távirányítóval vagy az akkumulátor töltöttségi szintje túlságosan alacsony.
www.fpvshop.hu
Drón,kamera,kiegészitők
Ingyen házhozszállítás 24 órán belül
Fpvshop az új webáruház Magyarországon
Tel: 36 70 328 0766
Üzenet küldése a hirdetőnek
198.900 Ft.- Székesfehérvár Egyéb készülékek Üzenet küldése a hirdetőnek